usp1
usp2
usp3

Makita MT M4501 Reciprozaag - 1010W

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Makita MT M4501 Reciprozaag - 1010W
adviesprijs
139,00
115,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de M4501 Reciprozaag
      Voor al je zaagklussen waar precisie en kracht samen moeten komen, introduceer ik je graag aan de Makita MT M4501 Reciprozaag. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1010 Watt scheert dit apparaat door hout en metaal als een warm mes door de boter. Een ware krachtpatser in zijn soort, zonder pendelmechanisme, maar dat laat het vermogen niet onbenut. Met een zaagcapaciteit van 255 millimeter bij 90° voor hout en 130 millimeter voor metalen materialen, geeft deze zaag je het vermogen en de precisie die je nodig hebt voor je klus. Het bijzondere aan dit basismodel is de handzaamheid gecombineerd met degelijkheid. Bovendien, met een variabel toerental zorgt het voor gedoseerd zagen, aangepast aan elke klus. En het mooiste van alles? Je stelt de diepte eenvoudig in zonder gereedschap. Compact van formaat, met een lengte van 457 millimeter, breedte van 98 millimeter en een hoogte van 170 millimeter, past deze reciprozaag moeiteloos in je toolkit. Met een slaglengte van 28 millimeter en 2800 omwentelingen per minuut, uitgerust met softgrip voor comfortabel gebruik, is de Makita MT M4501 jouw betrouwbare partner voor zware zaagklussen.

      Zekerheid en comfort bij elke zaagsnede
      Als het op veiligheid en duurzaamheid aankomt, zit je goed met de Makita MT M4501 Reciprozaag. Het is een tool die ontworpen is met jou en je projecten in gedachten. De softgrip zorgt voor een stevige greep, zelfs tijdens de meest krachtige zaagsneden, waardoor je controle behoudt en de kans op ongelukken vermindert. Deze zaag is niet alleen krachtig en precies, maar ook gebouwd voor comfort en gebruiksgemak. De mogelijkheid om zonder gereedschap de zaagdiepte in te stellen, toont de toewijding van Makita om jouw werk soepeler en efficiënter te laten verlopen. Betrouwbaarheid is een ander kenmerk van deze machinale partner; doordat hij werkt op netstroom ben je verzekerd van constante prestaties zonder de onderbrekingen die batterijgevoede apparaten kunnen ervaren. En met een type elektrisch motor, biedt de M4501 Reciprozaag jou de kracht die nodig is, zonder in te leveren op duurzaamheid of levensduur.

      Voordelen van jouw keuze voor de M4501
      Kiezen voor de Makita MT M4501 Reciprozaag bij onze webshop betekent dat je kiest voor snelheid, assortiment en kwaliteit. Met onze snelle levering heb je je nieuwe reciprozaag in no time in huis, klaar om elke klus met gemak te klaren. Ons breed assortiment aan accessoires zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt om jouw zaagervaring te optimaliseren. Bovendien zorgen onze scherpe prijzen ervoor dat je de beste deal krijgt zonder in te leveren op kwaliteit of service. Onze klantenservice staat altijd paraat om je vriendelijk te ondersteunen bij je keuze of om je na de aankoop verder te helpen met vragen. Kortom, de Makita MT M4501 Reciprozaag biedt niet alleen de kracht, precisie en duurzaamheid die je zoekt in een gereedschap, maar door bij ons te bestellen, ervaar je ook het gemak en de betrouwbaarheid van een service die jou voorop stelt.

      Werkt op

      Netstroom

      Verlengde garantie

      Ja

      Snoerlengte (meting)

      2 m

      Zaagcapaciteit metaal

      130 mm

      Hoogte (Product)

      170 mm

      Zaagcapaciteit bij 90º

      255 mm

      Aantal slagen

      2800 rpm

      Gewicht (Product)

      3.2 kg

      Voltage

      230

      Pendelmechanisme

      Nee

      Slaglengte

      28 mm

      Variabel toerental

      Ja

      Zaagcapaciteit hout

      255 mm

      Breedte (Product)

      98 mm

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      255 mm

      Softgrip

      Ja

      Opgenomen vermogen

      1010 W

      Lengte (Product)

      457 mm

      Verpakt in

      Geen

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      0088381816359

      Artikelnummer

      186997

      Basismodel: handzame, degelijke reciprozaag.
      Gedoseerd zagen middels variabel toerental.
      Eenvoudig zonder gereedschap op diepte te verstellen.

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster