usp1
usp2
usp3

Scheppach SG1000 Stroomgenerator - 1000W - 2-takt

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Scheppach SG1000 Stroomgenerator - 1000W - 2-takt
adviesprijs
231,00
194,89

Verwachte leverdatum

01-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Scheppach SG1000 Aggregaat: Een krachtpatser op zakformaat
      Stel je voor: je bent op je favoriete vakantieplek, midden in de natuur, ver van de dichtstbijzijnde stroomvoorziening. Of misschien ben je aan het klussen in je tuin en heb je net dat beetje extra vermogen nodig. De oplossing? De Scheppach SG1000 Stroomgenerator. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 1000 Watt en een robuuste cilinderinhoud van 63 kubieke centimeter, biedt deze luchtgekoelde 2-takt benzinegenerator de kracht die je nodig hebt, waar je het ook nodig hebt. Ideaal voor gebruik op plaatsen zonder directe stroomvoorziening zoals vakantiehuizen, campings, tuinen, of zelfs op de boot. Dankzij de mengsmering brandstof en een handige inverter is de SG1000 niet alleen krachtig maar ook efficiënt en betrouwbaar. De compacte afmetingen, met een lengte van 425 mm, een breedte van 350 mm en een hoogte van 355 mm, maken hem gemakkelijk draagbaar, terwijl de tankinhoud van 4 liter zorgt voor een goede gebruiksduur. Bovendien, met 1,6 paardenkracht en één stopcontact is deze generator een veelzijdige partner voor allerlei situaties waar stroom nodig is, zonder krachtstroom aansluiting, maar met alle benodigde energie.

      Veilig genieten van onafhankelijke stroom
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Scheppach SG1000 Stroomgenerator. Door het handige ontwerp en de efficiënte 2-takt motor, voorziet deze generator je op een betrouwbare manier van stroom, terwijl hij zorgt voor minimale belasting van het milieu. De inverter-technologie zorgt voor een stabiele stroomvoorziening die veilig is voor al jouw apparaten, van gevoelige elektronica tot krachtige gereedschappen. Het onderhoud van de SG1000 is eenvoudig dankzij de toegankelijke bouw en het duidelijke instructieboekje. Met een capaciteit om langdurig te werken zonder oververhitting, dankzij de luchtgekoelde benzinemotor, is deze generator ook perfect voor langere projecten of ontspannen weekendjes weg zonder stress over stroomuitval. Zo geniet je niet alleen van de vrijheid die deze compacte krachtpatser biedt, maar ook van de zekerheid dat je investering veilig, duurzaam en betrouwbaar is – precies wat je nodig hebt voor al die momenten waarop de beschikbaarheid van stroom een must is.

      Altijd power bij de hand met onze top service
      Het halen van de Scheppach SG1000 Stroomgenerator bij onze webshop betekent niet alleen dat je een hoogwaardig product in huis haalt, maar ook dat je profiteert van de voordelen die onze service te bieden heeft. Met een groot assortiment aan gereedschap en accessoires zijn we jouw one-stop-shop voor al jouw klusbehoeften. Bovendien staan we bekend om onze snelle levering. Bestel je vandaag, dan kun je vaak de volgende werkdag al aan de slag met jouw nieuwe aanwinst. Onze vriendelijke service, scherpe prijzen, en de zekerheid van een betrouwbaar apparaat zoals de SG1000 zorgen ervoor dat elke klus, van tuinieren tot het inrichten van je vakantiehuis, soepel en zonder onderbrekingen verloopt. Wacht niet langer en ervaar zelf het gemak en de kracht van onafhankelijke stroom, altijd en overal waar je het nodig hebt, ondersteund door de service waar we zo trots op zijn.

      Werkt op

      Netstroom

      Brandstof

      Mengsmering

      Lengte (Product)

      425 mm

      Opgenomen vermogen

      1000 W

      Hoogte (Product)

      355 mm

      Inverter

      Ja

      Cilinderinhoud

      63 cm³

      Gewicht (Product)

      16.5 kg

      Aantal stopcontacten

      1

      Krachtstroom

      Nee

      Aantal PK

      1.6

      Tank inhoud

      4 l

      Breedte (Product)

      350 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4046664067931

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster