usp1
usp2
usp3

HiKOKI WR36DBWRZ 18/36V MultiVolt Li-Ion accu slagmoersleutel set (2x 2,5Ah accu) in HSC - 1130Nm - 1/2" - koolborstelloos

HiKOKI WR36DBWRZ 18/36V MultiVolt Li-Ion accu slagmoersleutel set (2x 2,5Ah accu) in HSC - 1130Nm - 1/2" - koolborstelloos
adviesprijs
753,00
556,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontketen de kracht: HiKOKI WR36DBWRZ Accu slagmoersleutel
      Stel je eens voor dat je een gereedschap in handen hebt dat niet alleen door zijn kracht je werk gemakkelijker maakt, maar ook deel uitmaakt van een revolutionair systeem dat je flexibiliteit naar een heel nieuw niveau tilt. De HiKOKI WR36DBWRZ 18/36V MultiVolt Li-Ion accu slagmoersleutel set met 2x 2,5Ah accu in HSC - 1130Nm - 1/2" - koolborstelloos is precies dat gereedschap. Met een aansluiting van vierkant 0,5 inch en een batterijtechnologie die om je vingers bij af te likken is, ben je verzekerd van topprestaties. Het gaat hier om een apparaat dat dankzij het MultiVolt systeem werkt op twee volt-klassen: het schakelt automatisch over van 18V naar 36V, afhankelijk van het gereedschap waarmee je werkt. De duurzame Li-ion accu is koolborstelloos en biedt je een lange levensduur met een ongeëvenaarde kracht van 1130Nm. Met een indrukwekkende snelheid van 2800 omwentelingen per minuut en een oplaadtijd van slechts 32 minuten, is dit de gereedschapskeuze voor wie waarde hecht aan efficiëntie en robuustheid.

      Duurzaamheid en veiligheid hand in hand
      Veiligheid op de werkvloer is essentieel en HiKOKI heeft dit begrepen. De HiKOKI WR36DBWRZ accu slagmoersleutel zet een nieuwe norm als het aankomt op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het apparaat is IP56 gecertificeerd, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over stof en water die de prestaties van je apparaat verminderen. Het robuuste tandwielhuis verzekert een lange levensduur, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. HiKOKI heeft ook aan gebruiksgemak gedacht; de machine heeft vier instelbare standen, een accu-indicator en LED-verlichting voor werkzaamheden op donkere plekken. Dit alles verpakt in een compacte body van slechts 21 centimeter hoog en 39,5 centimeter breed, wat bewijst dat grote kracht niet altijd in grote formaten hoeft te komen. Gebruik dit gereedschap om bouten, moeren en schroeven moeiteloos aan of los te draaien, en ervaar zelf de uitzonderlijke balans tussen kracht, precisie en duurzaamheid.

      Kies voor topklasse: Bestel nu en ervaar het zelf!
      Ben je klaar om jouw gereedschapscollectie naar een hoger niveau te tillen? Met de HiKOKI WR36DBWRZ accu slagmoersleutel kies je niet alleen voor een krachtige en betrouwbare partner op de werkvloer, maar ook voor de zekerheid dat je investeert in topkwaliteit gereedschap dat elk project tot een succes maakt. Bestellen bij onze webshop betekent niet alleen dat je profiteert van scherpe prijzen, maar ook van een snelle levering die ervoor zorgt dat je zonder vertragingen met jouw nieuwe aanwinst aan de slag kunt. Ons assortiment is breed en divers, dus wat je ook zoekt, je vindt het bij ons. Bovendien sta je er nooit alleen voor; onze vriendelijke service is er om je te ondersteunen met al je vragen en behoeften. Kies dus vandaag nog voor de HiKOKI WR36DBWRZ en ervaar de kracht van flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid in één onverslaanbare combinatie.

      Oplaadtijd

      32 m

      Accu platform

      MULTI-VOLT

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Hoogte (Product)

      21 cm

      Toerental onbelast

      1500 rpm

      Verpakt in

      Systeemkoffer

      Aantal slagen

      2800 rpm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Voltage

      36

      Breedte (Product)

      39.5 cm

      Amperage

      2.5

      Aandraaimoment minimaal

      1130 N

      Aansluiting

      Vierkant

      Werkt op

      Accu

      Aandraaimoment maximaal

      1130 N

      Koolborstelloos

      Ja

      EAN

      4966376323814

      Artikelnummer

      206562

      1x HiKOKI WR36DBWRZ Slagmoersleutel
      2x HiKOKI MultiVolt 2,5Ah Accu
      1x HiKOKI Oplader
      1x HiKOKI Riemhaak
      1x HiKOKI HSC Systainer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.