usp1
usp2
usp3

Makita DPO600Z 18V Li-Ion accu polijstmachine body - 150mm - koolborstelloos

Makita DPO600Z 18V Li-Ion accu polijstmachine body - 150mm - koolborstelloos
Gratis cadeau
adviesprijs
429,00
347,69

Verwachte leverdatum

08-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en lader.

      Koop een van de geselecteerde Makita actieproducten en ontvang na registratie in de app of op de website van Makita 10, 20 of 30 cadeau punten. Je spaart voor gratis producten in de Makita cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
      Koop een van de geselecteerde Makita actieproducten en ontvang na registratie in de app of op de website van Makita 10, 20 of 30 cadeau punten. Je spaart voor gratis producten in de Makita cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.
      Alles wat je moet weten over de Makita DPO600Z Accu polijstmachine
      Ben je op zoek naar een krachtige en betrouwbare accu polijstmachine? Dan is de Makita DPO600Z 18V Li-Ion accu polijstmachine body - 150mm - koolborstelloos een perfecte keuze. Deze machine maakt deel uit van het LXT accu platform, wat betekent dat hij wordt aangedreven door een efficiënte 18 Volt Li-ion batterij, waardoor hij dezelfde prestaties levert als zijn gesnoerde tegenhanger. De 150 mm excenter polijstmachine is speciaal ontworpen voor zowel grof als fijn polijstwerk. Voor het zware werk is er een geforceerde rotatiemodus om bijvoorbeeld krassen te verwijderen. Voor het fijne polijstwerk is er een modus met vrije rotatie. De machine is uitgerust met soft start en een variabele toerentalregeling, wat ervoor zorgt dat je altijd de optimale controle behoudt. De elektronisch instelbare reductie van het toerental zorgt voor een fijne afwerking op elk oppervlak. De steunschijf met velcrobevestiging maakt het makkelijk om verschillende pads te gebruiken, en met de mogelijkheid om optioneel steunschijven van 100 mm en 125 mm te monteren, is deze machine ook perfect voor het polijsten van gewelfde en gebogen oppervlakken.

      Oog voor veiligheid en duurzaamheid
      Het veilig en duurzaam gebruiken van gereedschap is net zo belangrijk als de prestaties ervan. De Makita DPO600Z accu polijstmachine blinkt uit in beide aspecten. Met zijn constante toerental en de softstart-functie vermindert hij de kans op plotselinge bewegingen die schade of verwondingen kunnen veroorzaken. Dit maakt de machine niet alleen veiliger in gebruik, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van zowel de machine zelf als het bewerkte oppervlak. De accu wordt efficiënt gebruikt dankzij de koolborstelloze motor, wat resulteert in een langere levensduur van zowel de accu als de machine. Met de variabele toerentalregeling en de elektronische instelbare reductie heb je altijd de juiste snelheid en kracht voor elke taak, wat resulteert in minder verspilling van materialen en een beter eindresultaat. Daarnaast zorgt de optie voor een extra handgreep ervoor dat je altijd de controle behoudt voor een veilige werkomgeving.

      Waarom deze accu polijstmachine bij ons bestellen?
      Wanneer je de Makita DPO600Z 18V Li-Ion accu polijstmachine bestelt, profiteer je niet alleen van het gemak en de prestaties van een topmerk, maar ook van de voordelen die onze webshop biedt. Met onze snelle levering heb je je nieuwe polijstmachine in een mum van tijd in huis en met onze scherpe prijzen weet je zeker dat je de beste deal krijgt. Ons uitgebreide assortiment aan accessoires betekent dat je alles wat je nodig hebt voor jouw polijstproject direct kunt vinden en bestellen. En mocht je tijdens je aankoopproces vragen hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen. Kies dus niet alleen voor de professionele kwaliteit van Makita, maar ook voor het gemak en de betrouwbaarheid van onze webshop.

      Diameter steunschijf

      150

      Body/set

      Body

      Verlengde garantie

      Ja

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Schijven diameter

      150

      Hoogte (Product)

      12.6 mm

      Breedte (Product)

      148 mm

      Variabel toerental

      Ja

      Softstart

      Ja

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Softgrip

      Ja

      Toerental onbelast

      780 rpm

      Werkt op

      Accu

      Constant toerental

      Ja

      Is het een set?

      Nee

      Voltage

      18

      EAN

      0088381871792

      1x Steunschijf 150mm 197928-2
      1x Inbussleutel 5,0 mm 783203-8

      Optionele accessoire:
      Viltschijf 150 mm 193288-0
      Spons geel 150 mm 197894-3
      Wollen schijf 150 mm 199424-6
      Spons blauw 150 mm P-21733
      Spons oranje 150 mm P-21749

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.