usp1
usp2
usp3

DeWALT DCM848N-XJ 18V Li-ion XR Accu Haakse Polijstmachine body - koolborstelloos

DeWALT DCM848N-XJ 18V Li-ion XR Accu Haakse Polijstmachine body - koolborstelloos
adviesprijs
428,00
340,39

Verwachte leverdatum

13-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Ontdek de kracht van de DeWALT DCM848N-XJ Accu polijstmachine
      Ben je op zoek naar een manier om je werk naar een hoger niveau te tillen met ultieme precisie en controle? Zoek dan niet verder dan de DeWALT DCM848N-XJ 18V Li-ion XR Accu Haakse Polijstmachine body - koolborstelloos. Deze machine is jouw partner in crime voor elk polijstproject, uitgerust met een krachtige 18V brushless motor voor meer kracht en een langere werktijd. Dankzij het ergonomische ontwerp heb je volledige controle, precisie en comfort tijdens het werken, terwijl de variabele snelheidschakelaar en de vergrendelbare schakelaar je in staat stellen de snelheid nauwkeurig aan te passen aan de taak of het materiaal waarmee je werkt. Met een schijfdiameter van 125 mm en klittenband voor snelle en makkelijke vervanging van de pad, is deze polijstmachine klaar voor elke uitdaging. Plus, het werkt allemaal op accu, wat betekent dat je vrijheid hebt om te bewegen zoals jij dat wilt, zonder je zorgen te maken over snoeren of stopcontacten.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Met de DeWALT DCM848N-XJ 18V Li-ion XR Accu Haakse Polijstmachine body staat veiligheid centraal. De vergrendelbare schakelaar zorgt ervoor dat je comfortabel kunt blijven werken zonder constant de schakelaar te hoeven indrukken, wat bijdraagt aan een vermindering van vermoeidheid en het risico op ongelukken. De borstelloze motor niet alleen zorgt voor een verlengde werktijd en meer kracht, maar vermindert ook het onderhoud en verhoogt de duurzaamheid van de machine. De ergonomische vormgeving draagt bij aan een betere gebruikerscontrole, wat essentieel is voor veilig en precies polijstwerk. Daarnaast biedt het variabele toerental, instelbaar tot 5000 omwentelingen per minuut, je de flexibiliteit om zorgvuldig en veilig te werken op verschillende oppervlakken en materialen.

      Profiteer van onze webwinkelvoordelen
      Wanneer je kiest voor de DeWALT DCM848N-XJ 18V Li-ion XR Accu Haakse Polijstmachine body bij onze webshop, beslis je voor meer dan alleen een topgereedschap. Je ontsluit een wereld van snelle levering en vriendelijke service, waarmee je projecten geen onnodige vertragingen oplopen en je altijd kunt rekenen op hulp wanneer je die nodig hebt. Ons gigantische assortiment zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt voor jouw klussen op één plek vindt – en dat steeds tegen scherpe prijzen. Wil je werken met precisie, controle en comfort, zonder compromissen te sluiten op veiligheid en betrouwbaarheid? Dan is deze DeWALT-polijstmachine precies wat je zoekt..ORDER_TITLE

      Accu platform

      XR

      Toerental onbelast

      5000 rpm

      Variabel toerental

      Ja

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Is het een set?

      Nee

      Voltage

      18

      EAN

      5035048714546

      Artikelnummer

      346792

      2-positie zijhandgreep

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.