usp1
usp2
usp3

Milwaukee M18 FJS-502X 18V Li-Ion accu Decoupeerzaagmachine set (2x 5.0Ah accu) in HD-Box - koolborstelloos

Milwaukee M18 FJS-502X 18V Li-Ion accu Decoupeerzaagmachine set (2x 5.0Ah accu) in HD-Box - koolborstelloos

Uitvoering

adviesprijs
714,00
476,59

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Milwaukee 4933464727 Accu decoupeerzaag: Een snijpunt in technologie
      Ontdek de kracht en precisie van de Milwaukee M18 FJS-502X, een 18V Li-Ion accu Decoupeerzaagmachine set die geen project uit de weg gaat. Dit is geen gewone decoupeerzaag; het is een staaltje van Milwaukee's innovatieve ontwerp, waarbij gebruiksgemak en efficiënt zagen op de voorgrond staan. Uitgerust met twee krachtige 5.0Ah accu's en een sterke koolborstelloze motor, ben je gegarandeerd van langdurig zagen zonder krachtverlies. De M18 FJS-502X schittert door zijn veelzijdigheid, dankzij het REDLITHIUM™ accu platform en het door Milwaukee gepatenteerde FIXTEC™-systeem voor het snel verwisselen van zaagbladen. Of je nu hout of metaal zaagt, deze decoupeerzaag levert met een zaagcapaciteit van respectievelijk 135mm en 10mm een perfect snijresultaat. De ingebouwde LED-verlichting en de afneembare, zachte glijschoen zorgen voor een ongekende precisie en bescherming van het werkoppervlak. Dit alles wordt geleverd in een robuuste HD box, klaar om elk zaaguitdaging aan te gaan met een ongeëvenaarde accu duurzaamheid en kracht.

      Veilig en duurzaam, zoals jij het wilt
      Een decoupeerzaag in handen nemen betekent niet alleen dat je krachtig gereedschap tot je beschikking hebt, maar ook dat je veilig en duurzaam bezig bent. Met de Milwaukee M18 FJS-502X ben je verzekerd van beide. Het REDLINK PLUS™ intelligentiesysteem waakt over jouw veiligheid door zowel de machine als de accu te beschermen tegen overbelasting en oververhitting - dit garandeert niet alleen jouw veiligheid maar ook de duurzaamheid van het gereedschap. Het verstelbare zool en het 5 standen instelbare pendelmechanisme zorgen voor nauwkeurige zaagsneden onder elke hoek, terwijl de stofblazer het zaagpad vrijhoudt, zo behoud je altijd perfect zicht op je werk. Deze eigenschappen, gekoppeld aan de afneembare glijschoen en de LED-verlichting, stellen je in staat om met de hoogste precisie te werken en je projecten tot een perfect einde te brengen, zonder angst voor krassen of onnauwkeurigheden.

      Waarom je niet meer verder hoeft te zoeken
      Zeg ja tegen de Milwaukee M18 FJS-502X en ervaar hoe ons assortiment, snelle levering en scherpe prijzen jouw projecten naar een hoger niveau tillen. Als hét adres voor hoogwaardig gereedschap bieden wij niet alleen een uitgebreid scala aan tools, maar ook een snelle levering zodat je meteen aan de slag kunt met je nieuwe decoupeerzaag. Onze prijzen zijn zo scherp dat je meer tools kunt aanschaffen binnen je budget. Kies voor de deskundigheid, snelheid en het gemak van online shoppen bij ons en laat de Milwaukee M18 FJS-502X het harde werk voor je doen. Wordt ook onderdeel van de vele tevreden klussers die hun projecten succesvol afronden met ons aanbod; want bij ons staat jouw project centraal.

      Wat ga je doen?

      Laminaat leggen

      Accu platform

      M18

      Pendelstanden

      5

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Handgreep

      D-Greep

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Pendelmechanisme

      Ja

      Amperage

      5

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Slaglengte

      25 mm

      Aantal slagen

      3500 rpm

      Is het een set?

      Ja

      Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

      Ja

      Zaagcapaciteit metaal

      10 mm

      Werkt op

      Accu

      Decoupeerzaag aansluiting

      T

      Koolborstelloos

      Ja

      Zaagcapaciteit hout

      135 mm

      Voltage

      18

      EAN

      4058546226725

      Artikelnummer

      205114

      1x Milwaukee 4933464727 Decoupeerzaag
      2x Milwaukee M18 B5 Accu
      1x Milwaukee M12-18 FC Oplader
      1x Milwaukee HD box

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.