usp1
usp2
usp3

Metabo KS 66 FS Cirkelzaag incl. geleiderail - 1500W - 190mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Metabo KS 66 FS Cirkelzaag incl. geleiderail - 1500W - 190mm
285,99

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Een snede boven de rest: Metabo KS 66 FS Cirkelzaag
      Duik in de wereld van efficiënt en precies zagen met de Metabo KS 66 FS Cirkelzaag, jouw ultieme partner voor elke zaagtaak. Met een robuuste 1500W motor en een zaagblad diameter van 190mm, brengt deze cirkelzaag kracht en nauwkeurigheid samen in één indrukwekkende tool. Wat de Metabo KS 66 FS echt uniek maakt, is de meegeleverde geleiderail, die ervoor zorgt dat elke snede recht en precies is, net wat je nodig hebt voor impeccable resultaten. Het zaagt door hout als een warm mes door boter, met een maximale zaagcapaciteit van 66mm bij 90º en 47mm bij een hoek van 45º. Niet alleen krachtig, maar ook precies, en dat allemaal in een handig pakket. Voeding via netstroom garandeert dat je nooit kracht tekortkomt, terwijl de elektrische motor belooft langdurige prestaties. Kortom, de Metabo KS 66 FS is ontworpen om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Metabo begrijpt dat veiligheid en duurzaamheid even belangrijk zijn als kracht en precisie. Daarom is de Metabo KS 66 FS Cirkelzaag met geleiderail niet alleen een krachtpatser in prestatie, maar ook een voorbeeld van betrouwbaar gereedschap dat bedoeld is om lang mee te gaan. De robuustheid van de motor en de solide constructie zorgen ervoor dat jij je volledig kan concentreren op de snede, zonder je zorgen te hoeven maken over de integriteit van het gereedschap. Veiligheidsvoorzieningen zijn zorgvuldig geïntegreerd om zowel beginner als professional een onbezorgde zaagervaring te bieden. Het zorgt niet alleen voor een zuivere snede maar beschermt ook jou en je omgeving. Kies voor de Metabo KS 66 FS als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die veiligheid en duurzaamheid prioritiseert.

      Haal meer uit je aankoop
      Kiezen voor de Metabo KS 66 FS Cirkelzaag via onze webshop betekent profiteren van meer dan alleen een topgereedschap. Je profiteert van snelle levering en scherpe prijzen, zodat je snel en tegen de beste prijs met je projecten aan de slag kunt. Bij ons betekent 'snel' ook echt snel, omdat we begrijpen dat jouw tijd waardevol is. En dankzij ons uitgebreide assortiment kun je gemakkelijk vinden wat je nodig hebt – en meer! We staan altijd klaar om je met vriendelijke service te ondersteunen, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor jouw projecten. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we zorgen ervoor dat elk onderdeel van je ervaring vlekkeloos verloopt, van het moment van bestellen tot het moment dat je jouw Metabo KS 66 FS Cirkelzaag in handen hebt. Trek de aandacht van jouw project met de precisie en kracht van de Metabo KS 66 FS en ontdek hoe onze service jouw shopping ervaring onvergetelijk maakt.

      Werkt op

      Netstroom

      Inclusief geleiderail

      Ja

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      66 mm

      Gewicht (Product)

      4.9 kg

      Zaagcapaciteit hout bij 45°

      47 mm

      Zaagcapaciteit bij 45º

      47 mm

      Is het een set?

      Ja

      Zaagcapaciteit bij 90º

      66 mm

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      66 mm

      Zaagdiepte

      66 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4061792173255

      1x Metabo KS 66 FS cirkelzaag
      1x Metabo FS 160 geleiderail 1600mm 
      1x Hardmetalen cirkelzaagblad (24 tanden)
      1x Parallelgeleider
      1x Inbussleutel

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster