usp1
usp2
usp3

Milwaukee M18 CCS55-0 18V Li-Ion Accu cirkelzaag body - 165mm - koolborstelloos

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Milwaukee M18 CCS55-0 18V Li-Ion Accu cirkelzaag body - 165mm - koolborstelloos

Uitvoering

312,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Ontdek de kracht van Milwaukee M18 CCS55-0 Accu cirkelzaag
      Duik in de wereld van krachtig en nauwkeurig zagen met de Milwaukee M18 CCS55-0 18V Li-Ion Accu cirkelzaag. Dit paradepaardje binnen het Milwaukee assortiment is de allrounder die je zoekt in jouw werkplaats of op de bouwplaats. Met zijn indrukwekkende 18 Volt Li-ion accu ben je verzekerd van langdurig zagen zonder onderbrekingen. De zaagcapaciteiten bij zowel 45º als 90º, respectievelijk 41 en 55 millimeter, betekenen dat je door de meeste materialen kunt snijden als door boter. De ingebouwde verlichting en aansluiting voor stofafzuiging vergroten niet alleen je nauwkeurigheid maar zorgen ook voor een schone werkruimte. Het toerental van maar liefst 5000 omwentelingen per minuut, gekoppeld aan een koolborstelloze motor, staat garant voor efficiëntie en duurzaamheid. En niet te vergeten, de handige verstekfunctie laat je toe om veelzijdige zaagsneden te maken, waardoor jouw projecten een professionele afwerking krijgen.

      Veilig en zorgeloos aan de slag
      Bij de Milwaukee M18 CCS55-0 staat jouw veiligheid voorop. Deze accu cirkelzaag is ontworpen met jouw veiligheid en comfort in gedachten. Met functies zoals de ingebouwde verlichting blijft jouw werkgebied altijd goed verlicht, waardoor je precies ziet wat je doet en het risico op ongevallen vermindert. Daarnaast maakt de aansluiting op een stofafzuigsysteem je werkplaats niet alleen schoner, maar ook veiliger door het minimaliseren van rondvliegend stof en zaagsel. De zaagbladbescherming en elektronische rem dragen verder bij aan een veilige bediening, door snel stil te staan wanneer dat nodig is. Met zulke betrouwbare veiligheidskenmerken kun je elk project met een gerust hart en volledige focus op kwaliteit te lijf gaan.

      Waarom kiezen voor ons
      De keuze voor de Milwaukee M18 CCS55-0 bij onze webshop is een slimme zet voor elke professional of doe-het-zelver. Waarom? Omdat wij niet alleen staan voor scherpe prijzen maar ook voor een vriendelijke service die jou op nummer één zet. Ons uitgebreide assortiment betekent dat je alles wat je nodig hebt voor je projecten op één plek vindt – snel en eenvoudig. En dankzij onze snelle levering hoeft jouw werk nooit stil te liggen omdat je wacht op gereedschap. Dus of je nu een ervaren professional bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, bij ons vind je de tools die je nodig hebt om elk project met succes af te ronden. Maak jouw gereedschapscollectie compleet met de Milwaukee M18 CCS55-0 en ervaar het gemak en de kwaliteit die onze webshop jou biedt.

      Asgat meting

      15.87 mm

      Body/set

      Body

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      55 mm

      Zaagcapaciteit bij 45º

      41 mm

      Gewicht (Product)

      3.2 kg

      Toerental onbelast

      5000 rpm

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Zaagcapaciteit hout bij 45°

      41 mm

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      55 mm

      Zaagdiepte

      55 mm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Is het een set?

      Nee

      Voltage

      18

      Zaagcapaciteit bij 90º

      55 mm

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      EAN

      4002395004959

      1x Milwaukee M18 CCS55-0 cirkelzaag
      1x Milwaukee Cirkelzaagblad
      1x Langsgeleider

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster