usp1
usp2
usp3

Metabo KGS 216 M Afkortzaag met 2 zaagbladen - 1500W - 216 x 30mm

★★★★★

4.8 / 5

4 reviews

Metabo KGS 216 M Afkortzaag met 2 zaagbladen - 1500W - 216 x 30mm
adviesprijs
387,00
223,19

Verwachte leverdatum

16-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo KGS 216 M Afkortzaag
      Heb je een klus in het vooruitzicht waar precisie en kracht samenkomen? Dan introduceer ik je graag aan de Metabo KGS 216 M Afkortzaag, een essentieel stuk gereedschap dat geen enkele doe-het-zelver of professional mag missen. Met een opgenomen vermogen van maar liefst 1500 Watt en een onbelast toerental van 5000 omwentelingen per minuut, zorgt deze zaag voor snelle en schone zaagsneden. De inclusieve laserzaaglijnaanduiding en LED-werklamp verlichten je werkoppervlak en bieden je de precisie die elke klus verdient. Of je nu hout, gecoate platen of kunststoffen wilt zagen, de Metabo KGS 216 M met zijn compacte en lichtgewicht design, gecombineerd met de gemakkelijke transportmogelijkheden, staat garant voor een efficiënte en comfortabele werkervaring. Zijn trekfunctie, de mogelijkheid om grote werkstukken te hanteren dankzij de schuiffunctie en de traploos uitschuifbare tafelverlengingen, benadrukken zijn veelzijdigheid. Voeg hierbij zijn robuuste constructie van gegoten aluminium voor zware eisen, en je hebt een afkortzaag die elke uitdaging aankan.

      Veilig en duurzaam klussen met betrouwbaar gereedschap
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij elke klus, en de Metabo KGS 216 M Afkortzaag stelt je niet teleur op deze fronten. De afkortzaag is uitgerust met hoge, zijdelings verschuifbare geleidingen voor veilig zagen en een materiaalklem om het werkstuk stevig van boven of van voren vast te zetten. De efficiënte spanenafzuiging via de geïntegreerde spanenopvangtrechter houdt je werkplek schoon, wat bijdraagt aan zowel de veiligheid als de levensduur van je gereedschap. Daarbij maakt de spilvergrendeling een eenvoudige zaagbladwisseling mogelijk, zonder dat de slingerbeschermer gedemonteerd hoeft te worden, wat onderhoud vergemakkelijkt en de duurzaamheid van het apparaat verlengt. Met deze afkortzaag doe je een investering in betrouwbaarheid, waarbij elk onderdeel ervan getuigt van de hoge kwaliteitsstandaarden die je van een merk als Metabo mag verwachten.

      Waarom je jouw Metabo KGS 216 M Afkortzaag bij onze webshop bestelt
      Kiezen voor de Metabo KGS 216 M Afkortzaag via onze webshop betekent kiezen voor gemak en kwaliteit. Niet alleen geniet je van onze scherpe prijzen, maar ook van onze snelle levering; zo kun je snel aan de slag met je nieuwe aankoop. Daarnaast staat onze vriendelijke en deskundige service paraat om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar het juiste gereedschap voor jouw project. Met ons groot assortiment ben je verzekerd van een ruime keuze in aanvulling op je gereedschapskist. Wij zijn er voor jou, om elke klus soepel, veilig en met plezier te laten verlopen. Kies voor de kwaliteit van de Metabo KGS 216 M Afkortzaag en ervaar het gemak en de voordelen van bestellen bij onze gespecialiseerde webshop.

      Asgat meting

      30 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Type zaag

      Afkortzaag

      Wat ga je doen?

      Laminaat leggen

      Opgenomen vermogen

      1500 W

      Zaaglijnaanduiding

      Laser

      Trekfunctie

      Ja

      Toerental onbelast

      5000 rpm

      Telescopisch

      Ja

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      65 mm

      Inclusief onderstel

      Nee

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Breedte zaagblad

      216 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430273574

      Artikelnummer

      79895

      1x Metabo KGS 216 M Afkortzaag
      1x Stofzak
      1x Zaagblad (216x30mm/40 tanden)
      1x Materiaal klem
      1x Gereedschap voor het wisselen van zaagbladen

    Reviews

    4.8 / 5

    ★★★★★

    4 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster