usp1
usp2
usp3

Milwaukee M18 DFC 18V Li-Ion accu duolader

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Milwaukee M18 DFC 18V Li-Ion accu duolader
adviesprijs
252,00
193,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Een krachtpatser onder de laders: de Milwaukee M18 DFC Acculader
      Ontmoet je nieuwe beste vriend in de werkplaats: de Milwaukee M18 DFC 18V Li-Ion accu duolader. Deze duolader is niet zomaar een lader; het is een ware revolutie in hoe we omgaan met accu's. Ontworpen op het M18 platform, biedt deze lader ondersteuning voor alle M18 REDLITHIUM™ accu's, en dat met verbazingwekkende snelheden. Of je nu de 2.0 Ah, 4.0 Ah, 5.0 Ah of zelfs de HIGH OUTPUT™ 12.0 Ah accu's gebruikt, deze lader zorgt ervoor dat je snel weer aan de slag kunt. Dankzij de REDLINK™ intelligentie communiceert de lader namelijk op een slimme manier met jouw accu's om de best mogelijke prestaties te waarborgen en de levensduur aanzienlijk te verlengen. De M18 DFC is meer dan een lader; het is een investering in je productiviteit. Met de mogelijkheid om twee accu’s tegelijk op te laden en dat tot drie keer sneller dan de standaardladers, staat deze dual lader garant voor minimale stilstand en maximale inzet.

      Veilig en duurzaam opladen met vertrouwen
      Wanneer het aankomt op gereedschap, zijn veiligheid en duurzaamheid geen opties maar vereisten. De Milwaukee M18 DFC duolader blinkt uit in beide aspecten. De geavanceerde REDLINK™ intelligentie zorgt er niet alleen voor dat je accu's optimaal opgeladen worden, maar houdt ook continu de temperatuur, de spanningsstaat en de individuele celconditie in de gaten. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over overladen of schade door hitte - je accu’s zijn in goede handen. Bovendien zorgt de slimme constructie en het robuuste ontwerp ervoor dat deze lader bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik op de bouwplaats. De Milwaukee M18 DFC is dus niet alleen een slimme keuze voor het optimaliseren van je werkzaamheden, het is ook een duurzame investering die bijdraagt aan de levensduur van je gereedschap.

      Vandaag besteld, morgen laden!
      Waarom wachten als je nu de efficiëntie van je werk kunt verhogen? Door te kiezen voor de Milwaukee M18 DFC accu duolader via onze webshop, profiteer je niet alleen van ons groot assortiment en scherpe prijzen, maar ook van onze super snelle levering. Gedaan met dagenlang wachten op essentieel gereedschap; bestel vandaag en ervaar morgen al de voordelen van deze top lader. Bovendien staan onze vriendelijke service medewerkers altijd klaar om je te helpen met vragen of advies. Het maakt niet uit of je een professionele vakman bent of een doe-het-zelver; de Milwaukee M18 DFC is de perfecte aanvulling voor iedereen die het maximale uit hun gereedschap wil halen. Wacht niet langer en til je projecten naar een hoger niveau met de snelheid en betrouwbaarheid van deze fenomenale duolader.

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Lader geschikt voor

      Lithium-Ion

      Oplaadtijd

      130 m

      Voltage

      18

      EAN

      4058546324698

      1x Milwaukee M18 DFC acculader

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster