usp1
usp2
usp3

DeWALT DCB115 10.8V - 18V Li-Ion Accu oplader

★★★★★

4.8 / 5

6 reviews

DeWALT DCB115 10.8V - 18V Li-Ion Accu oplader
adviesprijs
62,00
32,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      DeWALT DCB115 Acculader: Snel en efficiënt opladen
      Zeg vaarwel tegen lange wachttijden en hallo tegen de DeWALT DCB115 10.8V - 18V Li-Ion Accu oplader, jouw topkeuze voor kracht en efficiency. Ontworpen voor de moderne professional, kan deze lader moeiteloos jouw gereedschap voorzien van de nodige power met zijn snelle oplaadtijd van slechts 30 minuten voor een 2,0 Ah accu en 60 minuten voor een 4,0 Ah versie. Dit juweeltje is compatibel met 10,8 V, 14,4 V, en 18 V XR Li-Ion schuifaccu's van DeWALT, waardoor je een breed scala aan gereedschappen kunt gebruiken zonder verschillende opladers nodig te hebben. Het ingebouwde diagnosesysteem met LED indicator zorgt ervoor dat je precies weet wanneer jouw accu's volledig opgeladen zijn, terwijl de intelligente lader de laadstroom reguleert op basis van het accutype om de levensduur te maximaliseren. En dankzij de mogelijkheid tot muurbevestiging en compacte afmetingen, neemt deze acculader nooit te veel ruimte in beslag.

      Zorgeloos laden met maximale betrouwbaarheid
      Jouw efficiëntie op de werkvloer neemt aanzienlijk toe met de DeWALT DCB115 Acculader, dankzij zijn slimme functies en robuuste ontwerp. Zorgeloos en duurzaam gebruik staat centraal met dit apparaat. De ingebouwde intelligente lader past de laadstroom aan op basis van het accutype, dit beschermt je accu tegen overbelading en verlengt de levensduur. Het elektronische laadsysteem van DeWALT garandeert niet alleen maximale werktijd, maar voorkomt ook schade door temperatuurverschillen met het diagnosesysteem dat aangeeft wanneer een accu te warm of te koud is. Met deze acculader weet je dat je gereedschap altijd klaar is voor de klus, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid of duurzaamheid van je accu's.

      Bestel gemakkelijk en ervaar het verschil
      Wanneer je kiest voor deze DeWALT DCB115 Acculader, kies je niet alleen voor een top-notch product, maar ook voor een geweldige winkelervaring. Onze webshop staat bekend om zijn snelle levering en vriendelijke service, waardoor jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt met jouw projecten. Niet meer wachten dan nodig, want wij begrijpen hoe belangrijk tijd voor jou is. Daarbij bieden we een groot assortiment aan gereedschap en accessoires, zodat jij altijd vindt wat je nodig hebt tegen scherpe prijzen. Met deze acculader en onze webshop aan jouw zijde, ben je verzekerd van zowel kwaliteit als een efficiënte aanpak voor al jouw projecten.

      Hoogte (Product)

      80 mm

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Lader geschikt voor

      Lithium-Ion

      Lengte (Product)

      150 mm

      Voltage

      10.8, 18, 14.4

      Oplaadtijd

      20 m

      Gewicht (Product)

      0.5 kg

      Breedte (Product)

      115 mm

      EAN

      5035048562321

      1x DeWALT DCB115 acculader

    Reviews

    4.8 / 5

    ★★★★★

    6 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster