usp1
usp2
usp3

Makita DHR171RTJ 18V Li-Ion accu SDS-plus boorhamer set (2x 5,0Ah accu) in Mbox - 1,2J

★★★★★

4.8 / 5

6 reviews

Makita DHR171RTJ 18V Li-Ion accu SDS-plus boorhamer set (2x 5,0Ah accu) in Mbox - 1,2J

Uitvoering

adviesprijs
538,00
369,59

Verwachte leverdatum

09-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op, de DHR machines van Makita zijn enkel geschikt voor licht hakwerk, dus niet continu. Voor continu hakwerk raden we aan om een boorhamer aan te schaffen in plaats van een combihamer.
      Makita DHR171RTJ accu boorhamer: Kracht en precisie in één
      Wanneer je aan de slag gaat met zware klussen waar precisie en kracht samenkomen, wil je kunnen vertrouwen op je gereedschap. Dat is precies wat de Makita DHR171RTJ 18V Li-Ion accu SDS-plus boorhamer set jou biedt. Deze set, uitgerust met twee krachtige 5,0 Ah accu's, staat garant voor langdurig en intensief gebruik zonder in te boeten aan prestaties. Dit apparaat blinkt uit door zijn geavanceerde LXT Li-ion batterijen, die de top vormen in het kracht-gewicht spectrum. Met een gewicht van slechts 1260 gram per accu is deze boorhamer verrassend licht, waardoor je moeiteloos en comfortabel kunt blijven werken, zelfs boven je hoofd. De inbegrepen ingebouwde verlichting zorgt ervoor dat je zelfs in de meest slecht verlichte plekken precies kunt zien waar je bezig bent. Deze boorhamer set wordt geleverd in een robuuste Mbox, waardoor transport en opslag niet alleen veilig maar ook georganiseerd gebeurt. Of je nu bevestigingsgaten moet boren of werkt met hout en metaal; dankzij de slimme functies zoals slipkoppeling en slagstop is dit apparaat uiterst geschikt voor een breed scala aan taken. Dit alles, inclusief de snelle laadtijd van 45 minuten voor een volle accu dankzij de efficiënte DC18RC snellader, maakt de Makita DHR171RTJ jouw ideale partner voor zware klussen.

      Veilig en duurzaam aan de slag
      De Makita DHR171RTJ is niet alleen ontworpen voor topprestaties, maar ook met oog op veiligheid en duurzaamheid. Zo is de ergonomische handgreep ontworpen om naar onder toe te versmallen en is uitgerust met een comfortabele softgrip bekleding. Dit zorgt voor een vaste en comfortabele grip, waardoor je makkelijker en preciezer kunt werken, maar ook vermindert het de kans op ongelukken. De veiligheid tijdens het gebruik wordt verder verzekerd door de elektrische rem en de veiligheidsslipkoppeling, die beschermen tegen onvoorziene blokkeringen en het gevaar op ongelukken significant verminderen. Bovendien zorgt de eXtreme Protection Technology ervoor dat zowel stof als water buiten de behuizing blijven, wat de levensduur van de machine verlengt en de onderhoudsbehoefte minimaliseert. Het is duidelijk: met de Makita DHR171RTJ werk je niet alleen efficiënt en krachtig, maar ook veilig en duurzaam.

      Waarom bestellen bij ons?
      Als je kiest voor de Makita DHR171RTJ accu boorhamer set, kies je voor een hulpmiddel dat je klussen naar een hoger niveau tilt. En als je deze set bestelt bij onze webshop, til je ook je koopervaring naar een hoger niveau! Wij staan bekend om onze snelle levering: vandaag besteld, betekent vaak al de volgende werkdag in huis. Daarnaast profiteer je bij ons van scherpe prijzen, wat betekent dat je altijd de beste deal krijgt voor je gereedschap. Maar dat is niet alles. Onze klantenservice staat bekend om zijn vriendelijke service. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen met elke vraag of uitdaging die je hebt - van het geven van advies over welk gereedschap het beste bij je project past tot hulp bij het plaatsen van je bestelling. Dus, of je nu een professional bent met jaren ervaring of een enthousiaste doe-het-zelver, onze webshop is dé plek waar kwaliteit, waarde en service samenkomen voor de ultieme winkelervaring. Kies voor de Makita DHR171RTJ accu boorhamer set en ervaar het verschil zelf!

      Body/set

      Set

      Verlengde garantie

      Ja

      Boorcapaciteit beton

      17 mm

      Hoogte (Product)

      21.1 mm

      Aantal slagen

      4800 rpm

      Slagkracht

      1.2 J

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Boorcapaciteit hout

      13 mm

      Veiligheidsslipkoppeling

      Ja

      Amperage

      5

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Variabel toerental

      Ja

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Boorcapaciteit metaal

      10 mm

      Toerental onbelast

      680 rpm

      Softgrip

      Ja

      Breedte (Product)

      86 mm

      Werkt op

      Accu

      Constant toerental

      Ja

      Voltage

      18

      Elektrische rem

      Ja

      EAN

      0088381848589

      2x BL1850B Accu 18V / 5.0Ah
      1x DC18RC Snellader
      1x Diepteaanslag
      1x Mbox

    Reviews

    4.8 / 5

    ★★★★★

    6 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster