usp1
usp2
usp3

DeWALT DCH072NT-XJ 12V Li-ion XR Accu Boorhamer body in TSTAK koffer - SDS-Plus - 1.1 J

DeWALT DCH072NT-XJ 12V Li-ion XR Accu Boorhamer body in TSTAK koffer - SDS-Plus - 1.1 J
adviesprijs
304,00
173,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      DeWALT DCH072NT-XJ Accu boorhamer: Kracht in de palm van je hand
      Duik in de wereld van ongeëvenaarde kracht en precisie met de DeWALT DCH072NT-XJ 12V Li-ion XR Accu Boorhamer. Dit compacte krachtpakket, ontworpen voor de serieuze klusser en professional, biedt je de vrijheid om zonder snoer de meest uitdagende projecten aan te gaan. Het hart van deze machine is het 12V XR Accu platform dat zorgt voor een langdurige en betrouwbare stroomvoorziening, waar je ook werkt. Met de SDS-Plus boorkop wissel je moeiteloos tussen boren, terwijl je geniet van een boorcapaciteit van 14 mm in beton, 10 mm in metaal en 13 mm in hout. De DCH072NT-XJ is niet zomaar een boorhamer; het is een belofte van kwaliteit, met een slagkracht van 1,1 Joule en een toerental van 910 omwentelingen per minuut, verpakt in een handige TSTAK koffer. Ontdek de kracht van efficiëntie met dit ene gereedschap dat klaarstaat om jouw klusleven te veranderen.

      Veilig, duurzaam en betrouwbaar: Jouw kluspartner!
      Met de DeWALT DCH072NT-XJ boorhamer kies je niet alleen voor krachtige prestaties, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. Dit gereedschap is gebouwd om de ruigste omstandigheden te weerstaan, met een robuuste constructie die jouw investering op de lange termijn beschermt. Dankzij de intelligente ontwerpkeuzes zoals de SDS-Plus aansluiting, is het verwisselen van gereedschap zowel snel als veilig, waardoor je zonder zorgen aan de slag kunt. De DeWALT DCH072NT-XJ wordt jouw betrouwbare partner, klaar om elke uitdaging samen met jou aan te gaan. Laat je niet meer tegenhouden door gereedschap dat niet meekomt; stap over op een boorhamer die ontworpen is met jouw veiligheid en de duurzaamheid van je projecten in gedachten.

      Waar kunst ontmoet met gereedschap: Kies slim, kies ons!
      Zeg vaarwel tegen de frustratie van lange wachttijden en onbetrouwbare gereedschappen. Bij het kiezen voor de DeWALT DCH072NT-XJ via onze webshop, duik je in een wereld waar snelheid en efficiency koning zijn. Met onze belofte van snelle levering en ons grootschalige assortiment, staan we altijd klaar om jouw kluservaring te revolutionaliseren. Onze scherpe prijzen en vriendelijke service vormen de kers op de taart, en maken het kiezen van jouw volgende gereedschap niet alleen gemakkelijk, maar ook plezierig. Laat je niet beperken door minder dan het beste; kies voor een partner die evenveel om jouw projecten geeft als jij. Ontdek de kunst van het klussen, ondersteund door gereedschap dat gemaakt is voor succes.

      Accu platform

      XR

      Slagkracht

      1.1 J

      Voltage

      12

      Aantal functies

      1

      Toerental onbelast

      910 rpm

      Boorcapaciteit hout

      13 mm

      Boorcapaciteit beton

      14 mm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Boorcapaciteit metaal

      10 mm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      EAN

      5035048743645

      Artikelnummer

      346794

      Accu-boorhamer 12V SDS-Plus DCH072 DeWALT
      TSTAK-systeemkoffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.