usp1
usp2
usp3

Makita DTD152ZJ 18V Li-Ion accu slagschroevendraaier body in Mbox

★★★★★

5.0 / 5

9 reviews

Makita DTD152ZJ 18V Li-Ion accu slagschroevendraaier body in Mbox

Uitvoering

103,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Makita DTD152ZJ Accu slagschroevendraaier: Een krachtpatser zonder snoer
      Stel je voor, een slagschroevendraaier die niet alleen krachtig is maar ook nog eens jouw trouwe maatje op elke klus. Dat is de Makita DTD152ZJ 18V Li-Ion accu slagschroevendraaier in een notendop. Compact? Check. Krachtig? Dubbel check. Met een maximale aandraaimoment van 165 Newton, is deze krachtpatser ontworpen voor de zware verbindingen van M10 tot M16. Geen klus is te zwaar. Deze machine weet raad met elke uitdaging en zit boordevol slimme functies. Denk aan de ingebouwde dubbele verlichting die blijft nabranden, superhandig voor die donkere hoekjes. En over betrouwbaarheid gesproken, deze slagschroevendraaier is een ware specialist met zijn LXT accu platform en Li-ion batterijtechnologie. Met 3500 slagen en 2900 omwentelingen per minuut is dit je go-to tool voor elk project. Links-, rechtsdraaiend, een elektrische rem? Hij heeft het allemaal. Plus, het wordt geleverd in een Mbox, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. Vergis je niet, dit is geen doorsnee gereedschap. Dit is jouw sleutel tot succes voor verbindingen die staan als een huis, keer op keer.

      Gemaakt voor de lange termijn, jouw betrouwbare kluspartner
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop met de Makita DTD152ZJ. Laten we eerlijk zijn, niemand heeft tijd voor gereedschap dat je halverwege een klus in de steek laat. Chill, dit beestje is zo ontworpen dat jij je daar geen zorgen om hoeft te maken. Overbelasting, oververhitting of de diepte in gaan met de accu? Dit apparaat lacht erom. Dankzij de beveiliging tegen al deze ongein, blijf je gewoon lekker doorgaan. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze slagschroevendraaier ook nog een unieke bouw die hem beschermt tegen stof en vocht. Wat betekent dit voor jou? Simpel: een machine die net zo hard werkt als jij doet, maar dan zonder de extra stress. Het is net een goede vriend die je nooit in de steek laat en altijd klaar staat om die klussen te klaren. Of het nu een snelle fix is of een project van marathonlengte, de Makita DTD152ZJ is jouw betrouwbare sidekick.

      Bestellen = een slimme move
      Je hebt het gereedschap gezien, de specs gecheckt en ja, dit is het wat je wilt. Maar waar haal je hem? Simpel, bij een webshop die net zo betrouwbaar en klantgericht is als jouw nieuwe Makita DTD152ZJ. Voordelen van hier bestellen zijn zo duidelijk als glas. Denk aan snelle levering – omdat wachten echt zó 2020 is – en scherpe prijzen, want je hardverdiende geld moet natuurlijk wel goed besteed worden. Voel je ook die vibe van ultiem gemak en een assortiment waar je 'u' tegen zegt (of beter gezegd, ‘je’ onder ons). Hier word je niet behandeld als zomaar een order. Nee, verwacht een vriendelijke service die je helpt de juiste keuze te maken. Want zeg nou zelf, je verdient alleen het beste, toch? Dus neem de stap en upgrade je gereedschapskist met deze krachtpatser. Jouw toekomstige ik zal je dankbaar zijn.

      Body/set

      Body

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aansluiting

      Zeskant

      Verlengde garantie

      Nee

      Toerental onbelast

      2900 rpm

      Aandraaimoment maximaal

      165 N

      Aantal slagen

      3500 rpm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Links- en rechts draaiend

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      Elektrische rem

      Ja

      EAN

      0088381802925

      1x Makita DTD152ZJ slagschroevendraaier
      1x Makita Mbox2

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    9 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster