usp1
usp2
usp3

Airpress H 215-6 Compressor - Olievrij - 8bar - 92l/min - 6L

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Airpress H 215-6 Compressor - Olievrij - 8bar - 92l/min - 6L
126,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de veelzijdigheid van de Airpress H 215-6 Compressor
      Als je op zoek bent naar een compacte, maar krachtige oplossing voor jouw pneumatische gereedschapsbehoeften, dan biedt de Airpress H 215-6 Compressor - Olievrij - 8bar - 92l/min - 6L alles wat je nodig hebt en meer. Dit is niet zomaar een compressor; het is de ideale partner voor iedereen die klaar is om grootse resultaten te bereiken in kleine ruimtes of onderweg. Met een opgenomen vermogen van 1100 Watt en een indrukwekkende luchtopbrengst van 92 liter per minuut, is deze machine meer dan in staat om uiteenlopende klussen aan te pakken. Of het nu gaat om tacken, lichte boorwerkzaamheden of spuitverven, deze compressor staat klaar om je te helpen. Het compacte formaat van 38x30x33 cm en het lichte gewicht van slechts 10 kg maken het niet alleen eenvoudig om met je mee te nemen, maar zorgen er ook voor dat deze krachtpatser gemakkelijk een plekje vindt in je werkruimte. Het feit dat deze compressor olievrij is, betekent bovendien dat hij bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Je hoeft je geen zorgen te maken over olieverversingen - het enige wat nodig is, is regelmatig onderhoud om condenswater te verwijderen en het luchtfilter te checken.

      Veilig en duurzaam compressorgebruik op zijn best
      Bij de Airpress H 215-6 Compressor staat veiligheid voorop, zonder in te leveren op prestaties. Hoewel deze dynamo in staat is om topprestaties te leveren, is het belangrijk te onthouden dat hij niet bedoeld is voor continu gebruik. Met een inschakelduur van 30% per uur, biedt deze compressor de optimale balans tussen kracht en duurzaamheid, zodat je er jarenlang plezier van hebt, zonder het risico op oververhitting. De inschakeldruk is gemakkelijk aan te passen, zodat je altijd de perfecte druk hebt voor elke klus. Bovendien zijn de trillingdempers een zegen voor iedereen die graag in een comfortabele omgeving werkt; ze verminderen niet alleen trillingen - wat je werkgeluk verhoogt - maar zorgen er ook voor dat de compressor stabiel en stevig staat. Een klein aandachtspunt: met een geluidsniveau van 96 db is het aan te raden om gehoorbescherming te dragen voor jouw veiligheid en comfort. Eenvoudig aan te sluiten op het lichtnetwerk, is deze compressor klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw projecten met maximaal gemak en minimale zorgen.

      Waarom kiezen voor ons voor jouw nieuwe compressor?
      De Airpress H 215-6 Compressor bestel je natuurlijk waar je verzekerd bent van scherpe prijzen en een vriendelijke service, en dat is precies wat wij bieden. Onze webshop staat garant voor een vlot en makkelijk bestelproces en biedt niet alleen snelle levering, zodat je snel kunt beginnen met je projecten, maar ook een enorm assortiment aan gereedschap en accessoires om je kluservaring te optimaliseren. We begrijpen dat prijs een belangrijke factor is bij het maken van jouw keuze, en daarom zorgen we ervoor dat onze prijzen altijd competitief zijn. Maar bij ons draait het niet alleen om de prijs; onze klantenservice staat klaar om jou te assisteren met deskundig advies en ondersteuning, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw specifieke behoeften. Met ons aan je zijde, weet je zeker dat je alles hebt wat je nodig hebt om jouw klussen succesvol en efficiënt uit te voeren.

      Werkt op

      Netstroom

      Maximale druk bar

      8 Bar

      Aanzuigcapaciteit

      153 l/min

      Tank inhoud

      6 l

      Olievrij

      Ja

      Luchtopbrengst

      92 l/min

      Opgenomen vermogen

      1100 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8712418293678

      Artikelnummer

      316442

      Hoogte (Product)

      330 mm

      Gewicht (Product)

      10 kg

      Lengte (Product)

      380 mm

      Breedte (Product)

      300 mm

    Reviews

    4.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster