usp1
usp2
usp3

Makita DHP482RF 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine set (1x 3.0Ah accu) in Mbox

★★★★★

5.0 / 5

3 reviews

Makita DHP482RF 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine set (1x 3.0Ah accu) in Mbox

Uitvoering

173,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita DHP482RF Accu klopboormachine: de veelzijdige krachtpatser
      De Makita DHP482RF 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine set biedt je de perfecte mix van kracht, precisie en veelzijdigheid. Perfect voor de doe-het-zelver en de professionele gebruiker die een allrounder zoekt voor diverse klussen. Met een amperage van 3.0Ah, behorend tot het LXT accu platform en uitgerust met de nieuwste Li-ion batterijtechnologie, biedt deze machine uitstekende prestaties. Het voltage van 18 Volt garandeert dat zware taken moeiteloos worden uitgevoerd, terwijl het gewicht van slechts 630 gram betekent dat je lang kunt werken zonder vermoeid te raken. Deze klopboor-/schroefmachine is speciaal ontworpen om jouw kluservaring te verbeteren. De combinatie van boren, schroeven en klopboren zorgt ervoor dat je voor bijna elke taak slechts één tool nodig hebt, wat je werkruimte overzichtelijk en je werkproces efficiënter maakt. Daarnaast staat Makita bekend om zijn duurzame gereedschap, en de DHP482RF is uitgerust met meerdere beveiligingen tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading, verlengend de levensduur van zowel de machine als de accu.

      Een betrouwbare partner voor elke klus
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Makita DHP482RF 18V Li-Ion accu klopboormachine. De bescherming tegen stof en vocht, gecombineerd met de ingebouwde beveiligingsfuncties, zorgen ervoor dat je machine onder alle omstandigheden optimaal presteert. De LED-verlichting biedt een helder zicht op je werk, waardoor je zelfs in minder goed verlichte omgevingen nauwkeurig kunt werken. Met 21 koppelinstellingen en twee mechanische versnellingen heb je altijd de juiste instelling voor jouw specifieke klus, of je nu door hout of metaal wilt boren. De krachtige motor en het lichte ontwerp zorgen ervoor dat je langer kunt werken zonder vermoeid te raken. Deze klopboormachine is niet alleen een betrouwbare partner voor je huidige projecten, maar dankzij de duurzame constructie en het doordachte ontwerp ook voor toekomstige uitdagingen.

      Waarom juist nu kiezen voor deze set?
      Als je op zoek bent naar een gereedschapsset die niet alleen veelzijdig en betrouwbaar is, maar ook wordt geleverd met de zekerheid van snelheid en kwaliteit, dan zit je helemaal goed. Deze set valt op door zijn snelle levering en het enorme assortiment waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk is ook de prijs een belangrijke factor; je profiteert van scherpe prijzen die ervoor zorgen dat je niet alleen investeert in kwaliteit maar ook in waarde. Daarbij staat een vriendelijke service altijd klaar om je te voorzien van professioneel advies. Deze combinatie van voordelen maakt het nu het perfecte moment om jouw gereedschapskist te upgraden met de Makita DHP482RF accu klopboor-/schroefmachine set. Je bent verzekerd van een product dat je werkzaamheden naar een hoger niveau tilt, terwijl je geniet van alle extra voordelen die komen kijken bij het bestellen bij onze webshop.

      Body/set

      Set

      Aandraaimoment maximaal

      62 N

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      3

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Boorcapaciteit hout

      38 mm

      Aantal mechanische versnellingen

      2

      Koppelinstellingen

      21

      Toerental onbelast

      1900 rpm

      Voltage

      18

      EAN

      0088381861595

      1x Makita DHO482RF Klopboormachine
      1x Makita Draaghaak
      1x Makita Oplader
      1x Makita BL1830 3.0Ah Accu
      1x Makita Mbox

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    3 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster